Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter.se. SÖMNEN...

 

 

Hur många poeter förmår göra motstånd mot världens SÖMN???

Hur många så kallade poeter är VAKNA?

Hur många poeter är POETER???!!!

Hur många skrivare ÄLSKAR???




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-02 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP