Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frånvaro

 

en bit av din själ
blev kvar i mig
vårdar den ömt  
men den saknar dig




Fri vers av SagaArt VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-03 01:34



Bookmark and Share


    lory
oh vad den var BRA O STARK
2012-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Man har varit med om varandra.
2012-01-05

  Minkki VIP
en text som många kan skriva under...
jag är varm vän av enkla ord som inte stökar till diktens budskap, applåderar din ordkonst!
2012-01-05

  PPQ
så vackert att det gör ont
2012-01-05

  Lorenzolars
bra som attan
2012-01-04

  Anekdot
Innehållsrikt och vackert i sin simpla form, riktigt snyggt!
2012-01-03

  Ninananonia VIP
Mycket ömsint...
2012-01-03

  Johan Bergstjärna VIP
En sanning om äkta frånvaro!
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP