Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här bara kom till oss utan förvarning. Lite vardagspoesi.


Livets stora mosse

Åker min tunnelbana
Lite som rutschkana
Fast utan lut
Och utan slut
Så man får kliva ut
När man inte vill vara kvar
Eller har funnit sitt svar
All star




Fri vers (Fri form) av getsallad
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-03 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

getsallad
getsallad