Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Schizofreni' är en text av fröken ingenting, vilken inspirerade till kommentaren. Ursprunglig ingress: Liksom i en väntan på livet eller döden


Kritik på en text (2775) Liksom i en väntan





Det märkliga med just dimmor
är att de kan finnas där
både mellan människor
såväl som mellan livet och döden.

De kan finnas där
eftersom människan
har en benägenhet
att se utan att se.


(2012 01 04)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-03-28 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP