Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kronprinsessan

jag är exakt så ensam som jag ser ut när folk stressar
kommer på mig själv med att hålla mobilen i handen om jag skulle få ett sms
och
om
det händer
är det alltid du

för utan dig är jag inget
med dig är det svårt

jag vill flytta till en annan stad
ett annat liv
men vara samma jag
för jag tycker alltid att jag varit bra
och
om
du inte gör det
är jag ledsen för att jag sårat dig
eller gjort dig besviken

mitt bästa är inte bra nog för hela världen
men utan att du säger något,
och
om
du dömer mig med dina ord när du väl talar,
låtsas jag ändå att jag är din prinsessa

fast jag vet att jag inte förtjänar världen för vem jag är
låtsas
som
om
världen inte förtjänar mig




Fri vers av torktumlare
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-05 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

torktumlare
torktumlare