Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny version


Skuggan II


Vandrar tillsammans
jag och min långa skugga
evigt förbundna




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-05 08:29



Bookmark and Share


  Njord
Fantasktiskt bra!
Särskilt den sista raden!
2012-01-13

    ej medlem längre
Helt underbar haiku. Så sann!


Bokmärker!
2012-01-08

    ej medlem längre
Helt underbar haiku. Så sann!


Bokmärker!
2012-01-08

    Rolf Zandén
Det är skönt med skuggan och då finns ju ljuset.
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP