Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov du vålnad

Slumra länge dunkla vålnad
Sov dig själv till döds
Din kropp är redan helt förkolnad.
Din själ ej återfödds.

Slumra så du slipper sakna
Själen utan kropp
Under dina stunder vakna
ger du inget hopp.

Under dina vakna stunder
Söker irrande
kroppar så du ej går under.
Själsförvirrande

Alla kroppar redan tagna
Av en annan själ
Utom de som blivit slagna
genom dig ihjäl

Sov du vålnad! Ej förstöra
det man kan förstå!
Förnuftigheter du förgöra
då du vaken gå.




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-05 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick