Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättja


Det skulle vara så enkelt
att låta allt ligga

sig själv i sängen
till eftermiddagen
räkningarna på bordet
orörda
och istället låta någon
röra sin själ

inte med sleven
i några köttgrytor

ligga i träda
i ide
en stund

Och om det inte blev så svårt
att sedan tvingas kliva upp
då vore det värt ett försök.




Fri vers av Tina-sol
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-05 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol