Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svider

Allting som du bränner
är nätter utan ljus
allting som du känner är
ett bildlöst
brus

Vinden hindrar dina steg
solen avmaskerar
din skugga

Trösten är ett rakblad





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-05 20:00



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Otäckt och vackert på samma gång. Gillar det!
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan