Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ser silverblänket i isen...


Pardon.

Jag ser silverblänket i isen utanför, det är en mörk vinter
Ett mörker, mörkare än något annat svider min kropp
Vad är det som skapat denna ondska?
Finns det inget hopp?

Jag ser silverblänket i isen utanför, det är en mörk vinter
Kan mörkret tas bort?
Kan ett ljus skapas utav mörker?
Kan det finnas hopp?




Fri vers av Peter Grahn
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-05 23:34



Bookmark and Share


  Maiah VIP
ja i mörker finns ljus och när du upptäcker ljuset så blir upplevelsen starkare i det mörka
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Grahn
Peter Grahn