Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå still.

Vänta nu, vänta en liten stund
Stå still

Vänta nu, vänta en liten stund
Jag kommer snart

Ja, jag kommer om en stund
Jag kommer snart

OK, nu kommer jag
Vart tog du vägen?

Älskade barn!!!
Vart tog du vägen??

Vi skulle ju...




Fri vers (Spoken word/Slam) av Peter Grahn
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-12 04:12



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Det finns en gräns även för de små. Det är skert många av oss som känner igen sig i din text
2013-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Grahn
Peter Grahn