Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pappa! Mamma är tokig...


Mamma är tokig...

Pappa! Mamma är tokig...
Varför säger du så min son?
Vem har lärt Dig det ordet Du är ju bara fem år?
- Ingen, jag sa det just nu. Ingen behöver förklara
vad jag säger själv.

Men min son, hur kom du på det?
- Pappa, du såg väl själv, när jag gömde mig bakom
klädhängaren där i hallen.
- Du såg väl att jag inte vill vara nära henne?

Henne? Så säger man inte om mamma.
Man kallar mamma för mamma.
- Nej, hon är inte min mamma
- Hon är en konstig mamma, inte min snälla mamma..
- Jag vill ha min gamla mamma.
Tillbaka.




Fri vers av Peter Grahn
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-22 23:01



Bookmark and Share


  Maiah VIP
det måste vara smärtsamt för ett barn när ens förälder förändras ... här finns en rädsla som säkert många barn upplever...
2012-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Grahn
Peter Grahn