Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händelsernas centrum

eftersom du alltid var i centrum
fick du aldrig vara med

när vi gick bakom busken
för att fälla ett träd

på andra sidan skogen




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 216 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-06 10:57



Bookmark and Share


  vera gade VIP
centrum-ensamheten..att kunna lämna...bokmärkes
2012-01-09

  Catharina Edin VIP
gillar den självklara mystiken.
2012-01-06

  Anya VIP
Intressanta ord som jag läser flera gånger. klurig text!
2012-01-06

  cilax VIP
Cah säger det så bra
2012-01-06

  Casbah* VIP
den här tål att läsas och begrunda. Har en lätthet och ett djup i all sin enkelhet
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson