Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På den andra sidan





I våra kyssar och smekningar erfar vi GUDS närvaro

Illusionerna bleknar, smärtorna sjunker till botten

Livets slagg förbränns i vår heta ömhet

Alla våra frågor och grubblerier får en ände

Vi har nått igenom till DEN ANDRA SIDAN och

vår glädje och frid pulserar och blir till passion

och tacksamhet, vi är nära livet, och vi fylls av jubel.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-06 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP