Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintergata av leenden





Längs stadens huvudstråk
vandrade denna förmiddag
tillräckligt många vakna änglar
i mänskoskepnader ~
 
glädjegnistor i januaridasket!

även de mest deprimerade
cyniska ~ i slentrian på fläcken
trampandes ~ fick en livsljuschock
DE MINUTERNA däruppe på stan ~

en vintergata av leenden.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-07 14:24



Bookmark and Share


  Feminaz
fint uttryck; vintergata av leenden
2012-01-08

  poetryGirl
jättebra poesi
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP