Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var hon som skrev dagboken jag? Eller har jag blivit jag nu? Eller var någonstans tog hon vägen?

Oj, vad jag satte ord på mina dagar,
på mina känslor, på mina möten.

Vad jag var sårbar.
Vad jag var stark.
Kritisk och tacksam.

Varje upplevelse viktig.
En krönika.
En dikt.
Ett reportage.

När slutade jag att skriva dagbok
för att istället ta stillbilder
att sätta inom ramen?




Fri vers av Tina-sol
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-07 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol