Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen

Jag vaknade ur en underbar sömn

jag vände på mej, solen sken in

så såg jag att du satt och såg

på mej och log varmt


Är jag i himlen?!  frågade jag

Är jag!?  undrade du




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-08 16:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig sista fråga:

Är jag!? undrade du. Perfekt!
2012-01-08

    ej medlem längre
Livsglädje..underbart!
2012-01-08

    lory
solig dikt mysigt..glädje
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP