Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD, hjälp oss alla vars inre är ett KAOS




Gode käre GUD, hjälp oss alla som går och bär på ett kaos,

och som inte vet var vi ska börja bearbeta

Kom och hjälp oss strukturera upp alla våra

explosionsartade känslor av vrede, sorg, etc, etc

Att bedriva ett hundrafrontskrig är utmattande,

och att ha en kompakt klump i bröstet av det

förfärliga livets alla plågor och prövningar

GUD, berätta för oss hur vi ska gå till väga

för att sortera och knyta upp alla knutar

Amen

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-08 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP