Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick

Den stund som gavs mig
frigjord från kroppens tyngd
förde mig till löften
som uppfylls i samma
ögonblick




Fri vers av vera gade VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-09 13:10

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Börje Larsson
mycket bra!
2012-01-09

  Bjarne Nordbö
Perfekt fångat.
2012-01-09
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP