Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaos kaos kaos





Kaos kaos kaos svart svart svart

desperat slut slut slut vrak vrak vrak vrak

älskar älskar älskar alla sjuka människor

jag kopplar bort mej nu jag står inte ut

Min mors och min fars ångest

I cant stand it!

Jag tar tåget upp till himmelen snart

Livet i denna värld är ett mörker

och jag som är av ljus längtar till LJUSET.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-10 01:06



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
starkt skrivet, håller med om att du inte ska ta tåget
dina texter och du berör många
du behövs!
2012-01-10

  Seglaren
Du ska inte ta tåget och ditt liv.
Du måste stanna kvar på poeter.se
Annars får du stryk!!!!

mvh.
2012-01-10

    flygmaskin
åh, intensiv!
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP