Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då tänker jag på dig!

När du är ledsen och ensam;
–Då tänker jag på Dig!
När du behöver en vän att lita på;
–Då kan du lita på mig!

När världen utanför är som mörkaste
och himlen inte längre är så blå
Kom bara ihåg när allt är över;
–Då tänker jag på dig!

Jag önskar att jag kunde vara där;
–Jag önskar det alltför väl!
Om vi bara kunde vara tillsammans
precis som förr

Tiden tillhörde oss en gång
men så är det inte mer
Kom ihåg när jag är långt borta;
–Då tänker jag på dig!

Sent på kvällen när jag är ensam
och tankarna flyr med mig
När jag tänker på hur det kunde vara
och alla dessa platser

Det dröjer inte länge än
tills jag är tillbaka
Men till dess min älskade så;
Tänker jag på dig!




Fri vers av Honah Lee
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-10 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Honah Lee
Honah Lee