Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en skola

Mitt eviga liv
betyder att jag alltid har funnits till
Som ett andebarn
har jag en fantastisk potential

Mitt liv på jorden
handlar inte om att vara stor i orden
Livet är en skola
som ger erfarenheter både onda och goda

Att välja rätt
är inte så självklart och inte alltid så lätt
Alla gör vi fel
det är liksom det som är en del

Livets vedermöda
är det som gör livet trots allt värt att pröva
Ibland känns det
bedrövligt men det formar oss som vi lärt

Livet efter detta
är ett val precis som att göra det rätta
Att sätta mål
är ett sätt för oss alla att vinna, att uppnå




Fri vers av Honah Lee
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-25 09:58



Bookmark and Share


  Honah Lee
Tack, lodjuret!
2012-03-25

  lodjuret/seglare VIP
Livet kan som här
vara en fullt rimlig historia
tvenne påskliljor förtjänar texten
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Honah Lee
Honah Lee