Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra rörelsemönster.

Flyt in i mig
och låt våra rörelsemönster
acklimatisera sig med varandra.

Inget otäckt.
Inget överrumplande
plötsligt.

Bli en del av min helhet
utan att min helhet
blir en del,
blott en flisa

i tid.

Flyt in i mig
som en lyckovåg
av naturliga glädjeimpulser.

Tills jag inser att jag inte vill vara utan
din kropp vid min skugga.




Fri vers av Tina-sol
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-10 21:18



Bookmark and Share


  Katarina O´Nils Franke
Fascinerande och berörande.
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol