Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S E X

Underbart utmärkt sex,
     hur många har nånsin det?
     Sex - när man heta & glada
     simmar tillsammans runt månen 
  Sex som sänder chockvågor 
 genom kropp & själ

Sex som försätter hela
varat i innerligaste extas
Sex som katharsis
& helande kärleksmirakel

Sex - när vi tar av oss
vårt känslomässiga pansar
tillsammans med någon som
vill att vi ska ta av det
& som önskar ta av sitt eget

Sex som ett fördjupande
av vår dialog istället
för ett substitut för den
Sex som öppnar alla rum
i vårt jag
Sex som är så mycket mer
än "sex"

Sex där vi håller varandras
hjärtan ömt i våra händer
medvetna om det heliga
ansvar det innebär
Ljuvligt sex som följs av
morgon & att vi förmår vara
kvar i vårt intima förbund
även fast världen kallar

Sex som fyller oss med kraft
att orka med dagen
Sex som genomlyser oss &
får oss att skimra brilliant
& bli ännu mer dom vi är.

 

 

 






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-11 17:11



Bookmark and Share


  Seglaren
Det kan bli för mycket sex.
Nu har jag hört det till och med finns en förening för sexmissbrukare. Jag är måttligt intresserad av sex. Det kanske har med min ålder att göra (60).
2012-01-11

    lory
j a ja ja ja så himla bra ...make love..fa amore,vodi ljubav..älska ,älska......

älska ,stråla,...
2012-01-11

  Ninananonia VIP
Underbar text...väcker tankar...
Bokmärker...
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP