Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktar mina känslor.


Reser mig inte
för att skruva ner plattan

Det går från lugnt och stilla
till varmt

Känner mina tår,
det pirrar till
i flöde.

Det går från varmt till bubblande
längs benens vinterfjäderfjun

Det går från bubblande till sjudande
och bor i magens absoluta djup

Det går från sjudande till kokande
snabbt upp i huvudet
som uppkorkad champange
där härdsmältan efter ruset
blir alldeles total

Kokar fast i botten,
torrt,
som solbrännan längs min rygg
när solen gjort mig lycklig
många timmar
tills den svävat ut
och falnat
i flagor




Fri vers av Tina-sol
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-11 19:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otroligt bra!
Fick fram en känsla och kändes "naturlig" att läsa! :)
2012-01-11

    Glittra G
Snyggt!
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol