Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där tiden delar oss.


Ett vedträ på en huggkubbe,
en yxa
och en klyvandets bödel.

Vi befinner oss där,
där tiden delar oss.




Fri vers av Tina-sol
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-11 21:49



Bookmark and Share


  Ex¤animo
när tiden ger och tar... och vi blir...
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol