Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittad

jag behöver ingen ficklampa
för att hitta din barnvagn

mörkret vägleder mig
på byggarbetsplatsen

den långa kön
du tvingades stå i
för att komma hem




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-11 22:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oerhört bra dikt. I min läsning är den smärtsam, men lyriskt strålande. Tät och gripande.
2012-01-12

  cilax VIP
tung dikt, delikat smärtsam
2012-01-12

  Ingela Svenson VIP
kluriga och träffsäkra metaforer
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson