Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min värsta ångest i livet




Ångesten över att bli övergiven, besviken och sviken.

Att inte kunna lita på någons kärlek.

Att inte ha ett fundament av trygghet i själ och hjärta.

Ångesten att inte sedd och tagen på allvar.

Ångesten över att vara helt ensam i en sjuk värld.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-12 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP