Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dött lopp mellan kåthet och ömhet





Jag kysser och slickar din underbara fitta

Jag ser med min själ in i din själ

Våra själar är gjorda utav kärlek

Du suger och slickar min stenhårda kuk

Tillsammans stiger vi in i paradiset

där det är dött lopp mellan kåthet och ömhet.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-12 15:05



Bookmark and Share


  D S
texten tillsammans med kommentarerna här under .... :)
2012-01-12

  zallander
lite som fröding


och då är jag inte ironisk
2012-01-12

    ej medlem längre
men för helvete. stäng av folks tillgång till internet på psyket.
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP