Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi överdoserade varandra





Jag överdoserade dej

Mina nerver brann

Jag fick inte nog av dej

Jag drack, åt, och andades dej

Jag blev sjuk av passion

och av att du övergav mej

Du var så rädd för min kärlek,

för sex år tidigare så övergav jag dej

Du överdoserade mej, vår kärlek

när vi var syncade rev upp

infekterade sår i själen,

men innan vi hann läkas

så tog rädslan oss.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-12 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP