Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En totalt inkompetent läkare på psyket ska inte få knäcka mej





En totalt inkompetent, blind och cynisk

så kallad läkare på psyket

ska inte få knäcka mej

Jag är alldeles för bra för det

Han skickade hem mej fastän att jag

har haft allvarliga suicidplaner

den senaste tiden, och fastän jag

är på gränsen till panikångest,

och lider av utmattningsdepression

Inget tal om att justera mediciner,

ingen medkänsla eller medmänsklighet,

bara kyla och distans

Han har väl fått sin läkarlicens

nånstans i Afrika den idioten!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-12 21:33



Bookmark and Share


  aol
sicken tokfan, verkligen ingen medkänsla, läkare verkar bli så men det finns undantag
2012-01-17

    ej medlem längre
Fan va jävligt det känns när sånt händer, man känner sig så maktlös, men det finns alltid alternativ..
2012-01-12

    Phantasos
Åh, du gamle, havet och jag,
vi tänker på dig, ja, nästintill varenda dag.
Nu försöker jag bara vara varm,
visa det läkaren kunde ej,
luta dig mot min (o)manliga barm,
här accepteras inga nej.

För en poet, en kännare - det du är!
Vi vill ha dig, allra allra minst, kvar för att dela med och berika livet här!

Jag talar kanske för mig själv,
sålunda är icke fallet,
du har redan stigit ned i min älv,
du står pall; självfallet.
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP