Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart i en stad nära dig, eller du kanske redan nu

Mörkerhjärta
dunkar i otakt
alla söta prinsessor
ligger döda
mitt i rusningstrafiken

/Innelistor
föder utanförskap /

Isen på marken
var en gång
is som kylde drinkglaset
nu är något
krossat

Folk
dör som flugor
och respekten
är ett flugpapper

Vilket underligt klot
och man blir aldrig klok
bara mer och mer
förvånad,distanserad, avtrubbad





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-12 22:06



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Visst är det så...flugpapper och klot...
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan