Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Atmosfärens magi

 

En hydda med jordtrampat golv
förvandlades till ett palats
Hennes kärlek
skapade en helig boplats




Fri vers av SagaArt VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-13 10:38



Bookmark and Share


    lory
vackert om kärlekens kraft
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP