Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Städas micron ofta

För att fylla en kastrull med dofter
och smaker,
lite senare njuta
måste du först lyfta locket,
hälla i vatten,
fylla på med smaker
och hoppas.

Vissa kok misslyckas
men du överlever
även om drömmen
inte lever upp till mersmak,
inte var vad du förväntade dig.

Men värst är
att du tvingar dig köpa dolda smaker
det som kan få dig på fall.

Jo, jag förstår
varför du väljer
i disken av allt färdigförpackat

och städar micron var morgon




Fri vers (Fri form) av Leif Furstedt
Läst 362 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-13 22:43



Bookmark and Share


  lilla t
diggar din text, men diggar inte halvfabrikat. Jag borde vara född under den tiden när allt gjordes ifrån grunden ty idag ses jag som ett unikum för min åldergrupp ;)
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt