Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ringar på vattnet

katten som spelade långt över sin egen förtvivlan
tassade på sina tysta trampdynor
för att undkomma mössen
som villigt öppnade sina stängda sköten
för hans förgiftade mjölk

och blodet förökade sig
som ringar på vattnet
när stenen i säcken
ville bli utsläppt




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 150 gånger
Publicerad 2012-01-14 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson