Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omslutande


Är inte blind
men ögonen är förbundna
på ett lite sexigt sätt.

Det handlar inte om
att famla,
varken efter vägar eller väggar

Mörkret är inte kompakt,
spökena har jagats på flykt
och värmen i rummet alstrats av kärlek.

När bindeln faller,
vad möter mig då?




Fri vers av Tina-sol
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-14 12:39



Bookmark and Share


  Blodros
gillar!
2012-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol