Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spermadonatorsblues

Nattljus
i solöga
fuck this fucking plan
ingenting blir
till orgasm
utan känsla

/ Fingrar mot din nyväckta hud
resan har sin början och slut
utan taxfree sprit/

Kullarna
vid min barndomsfötter
är plaskblöta
snowskor
och varm oboy inuti 80 talet

Jag skrattar aldrig åt
felsteg
men asgarvar gärna
åt häxor
utan kvast

Pilen i tavlan
drogs ur och
hamnade
på en spermadonators
ofrivilliga
skinka




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-14 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan