Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väljer kärleken framför fyrkantiga synsätt.


Kan sitta i en skokartong med dig.
Om du ser mig i ögonen,
om du är där.

Kan stanna där i en evighet,
utan problem.

Men slå inte in mig i presentpapper,
glansigt som alla förväntar sig,
tillsammans med ett kort
och en traditionell hälsning.

Vet att jag strävat efter att passa i boxen,
men låt mig inte bli ett med mallen.




Fri vers av Tina-sol
Läst 239 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-14 19:30



Bookmark and Share


  SagaArt VIP
underbar text
2012-01-15

    Birgersdotter VIP
så bra...
2012-01-14

  Peter Stjerngrim VIP
Inte riktigt säker, men tror det var PO Enqvist som myntade
- Det är varje människas förbannade skyldighet att se till att bli unik!

Gillar det och jag gillar så ock detta ditt flöde ...
2012-01-14

  Larz Gustafsson VIP
Jag väljer sanningen framför det som folk vanligtvis kallar kärlek.
2012-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol