Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans, du och jag.

Tillsammans.
Var som helst, tillsammans.
Bara det är du och jag.

Tillsammans kan vi erövra världen.
Tillsammans kan vi gå under.

Vad som helst, tillsammans.
Bara det är du och jag.




Fri vers av Casey-Jean
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-14 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casey-Jean