Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just you.

When I held your cute little fingers,
looked at the tiny little you,
touched your round cheek and wondered,
how blessed am I to have you?




Fri vers av Casey-Jean
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-15 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casey-Jean