Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den egna tanken gör mig vacker, men majoritetens åsikt missfärgar min världsbild.


Vill inte se det ni ser.
Inte höra orden
på det sätt som ni gör.

Är inte min tanke fri?
Har inte hjärtat i den egna kroppen
någon form av poäng?

Eller är det bara självbevarelsedrift?
Är det en förnekelseprocess?

Ska majoriteten få bestämma?
Är det dags att falla platt
och hålla med??




Fri vers av Tina-sol
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-15 11:20



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Den här känner jag i mitt hjärta...
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol