Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skeendets verkliga natur

återigen tror du
att du avslöjat hemligheten
bakom skeendets verkliga natur

därför spottar du tre gånger över axeln
innan du kliver in i ett rum
är noggrann med att inte kliva på tröskeln
för att inte väcka de döda
släcker du ljuset innan du tänder
tänder det innan du släcker
tre gånger
ser du dig runt i rummet
motsols
går du fram till det närmaste fönstret
för att se om du ser

själv undrar jag bara
om du fortfarande inte vet
vem som skrämde dig så starkt
när du låg under täcket
vid din moders bröst




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-16 01:29



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa hemligheter är svåra att avslöja, det märkt här!
2012-01-17

  cilax VIP
fin stegring av stämningen fram till sista raden
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson