Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanktionerat liv

Det sägs sällan mer än den som talar,
bakom andra tankars trogna sfär
ett membran – av behov att forma vardag
- att livet hinna.

Du tar hyllan med arm så vek, förtrolla
över egna markers lånta artär
- en hinna av solbrända fäders sekret
så brusten, så fel.




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 186 gånger
Publicerad 2012-01-16 15:10



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Intressant sätt att skriva på
att ställa upp texten på
2012-01-27

  Människa
Att hinna livet... Och så hinna och membran på det. Gillar ordleken!
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller