Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du säger...


Vännen, du säger
att man ska äta när man är hungrig
och sova när man är trött.

men jag har aldrig levt så,
fångad i andra föreställningar
om hur hunger, törst, kärlek och trötthet
ska vara.

men det finns någonting som lockar mig
att stänga av min mat och sovklocka
för att känna efter själv.




Fri vers av Tina-sol
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-16 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol