Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaro




 

Jag smeker Dej med endast min Närvaro
i ett milt varsamt varmt regn in över Din svedda kontinent
Jag skänker lugn med min tystnad ~ vilar vid Din sida 
Jag ber Dej vila med en smekning ~ Jag stannar hos Dej 
Här händer Dej inget ~ drick min kärlek ~ sjunk med mej.







Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-17 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP