Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intensivt stilla

 

 

 

vi älskar varandra tills
regnet blir varmt och
sköljer genom oss
vinden med frid
blåser ljus i våra hjärtan

*

du har underbara blixtar
i dina händer när du blåser
rent i mej med din kärlek
vi föds på nytt och
härskar i våra liv igen

*

allt är lugnt och intensivt stilla
efter en lång häftig varm åskskur

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-17 12:38



Bookmark and Share


  Feminaz
vackert, vackert, vackert, med din penna kan du författa vackert!
2012-01-17

    lory
intensiviteten i din dikt väcker känslan mot toppen
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP