Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Land.

Mattad av att kämpa ser jag nu land.

Själen står i brand, äntligen får mina händer falla ner i sand.

Det oändliga hav som jag aldrig trodde skulle ta till enda, har dunstat av och jag fångat i en flaska där det ursinnigt stormar.

Solen mot min panna, luft i mina lungor, vinden mot min kind. Herrens nåd och välsignelse.

Två sakta steg i sanden mot det nya målet.

Ett stormande hav ett ursinnigt förflutet en ljus framtid. Hopp, tro och kärlek.

Jag är hemma.




Fri vers av pseudon
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-17 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pseudon