Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ideér

religion
folk dödar varandra
på grund av religion
en tro
Jesus var jude, muslim, katolik, buddhist....
man får tro vad man vill
- men man får inte säga de
då dör du!
öga för öga heter de ju?

pengar
folk dödar varandra för pengar
maffian, knarkare, idioter... alla
de spelar ingen roll om du betalar tillbaka eller inte
du är dödsdömd ändå

man bråkar för allt, men spelar de någon roll?
egentligen?
de spelar ingen roll om tyskarna går tillbaka till Hitlertiden
de spelar ingen roll om muslimerna inte gillar kristna
de spelar ingen roll vad andra gör
de enda som spelar roll är vad du gör

varför glömmer man de?
för att människan är ett rovdjur?
människan ÄR de farligaste djuret

så varför... ska man gå efter andra?
de bara är så.
eller?

om din kompis hoppar ner från en bro
ska du också göra de då?




Fri vers av Anna-Lisa
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-17 18:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har aldrig dödat någon.
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Lisa
Anna-Lisa