Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Positiv

Åh!
Just nu!
Just nu är allt sådär underbart som en bra låt.
Lika bra.

Som när du ser en fågelunge flyga för första gången.
Som när ett barn ler första gången.
Eller din första kyss.

Precis lika bra.
Just nu!
Åh!

Jag kan nå molnen, är lika lätt som en fjäder!




Fri vers (Fri form) av Anna-Lisa
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-16 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Lisa
Anna-Lisa