Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

seglar hellre katamaran

 

 

seglar heller katamaran
än är en konsumtionsnarkoman

är hellre i hjärtat rik och frisk
än snål och kall som en fisk

myser hellre och skrattar
än tar hand om dina ouppfostrade knattar

ge dina pengar till dom som ingen nattar
köp inte en massa fula dyra hattar

världen-världen är blind, grym och döv
gäller att ta sej ur dess stinkande röv

nu tar jag min specialkatamaran
och seglar utav bara fan

sydvästerut till värme, kärlek och vett
där livet leker och rockar fett

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-17 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP